Milas Belediyesi evde berber ve kuaförlük hizmetini sürdürüyor

01.04.2026 - 11:27, Güncelleme: 01.04.2026 - 11:27
 

Milas Belediyesi evde berber ve kuaförlük hizmetini sürdürüyor

Muğla Milas Belediyesi, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi bireylere yönelik yürüttüğü çalışmalara devam ediyor.MUĞLA (İGFA) - Evden çıkma imkanı olmayan, hasta, yaşlı, özel gereksinimli bireylere ve dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik desteklerini sürdüren Milas Belediyesi, talepte bulunan vatandaşları ‘Evde Kuaförlük ve Berberlik Hizmeti’ ile buluşturuyor. İlçe genelinde gerçekleştirilen çalışmayla Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde mesleğinde uzman kuaför ve berber tarafından ücretsiz olarak kadınlara saç kesimi ve el ayak tırnak bakımı erkeklere ise saç- sakal kesimi ve el ayak tırnak bakımı hizmeti yapılıyor. İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA DESTEK OLUYORUZ… İhtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “ Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyor, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Belediyemiz tarafından sürdürülen ‘Evde Kuaförlük ve Berberlik Hizmeti’ ile ekiplerimiz talepte bulunan vatandaşlarımıza saç ve tırnak bakımlarını yapıyorlar. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de oldukça sevindiriyor. Projemiz önümüzdeki süreçte de artarak devam edecek” dedi.

Muğla Milas Belediyesi, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi bireylere yönelik yürüttüğü çalışmalara devam ediyor.

MUĞLA (İGFA) - Evden çıkma imkanı olmayan, hasta, yaşlı, özel gereksinimli bireylere ve dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik desteklerini sürdüren Milas Belediyesi, talepte bulunan vatandaşları ‘Evde Kuaförlük ve Berberlik Hizmeti’ ile buluşturuyor.

İlçe genelinde gerçekleştirilen çalışmayla Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde mesleğinde uzman kuaför ve berber tarafından ücretsiz olarak kadınlara saç kesimi ve el ayak tırnak bakımı erkeklere ise saç- sakal kesimi ve el ayak tırnak bakımı hizmeti yapılıyor.

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA DESTEK OLUYORUZ…

İhtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “ Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyor, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek oluyoruz.

Belediyemiz tarafından sürdürülen ‘Evde Kuaförlük ve Berberlik Hizmeti’ ile ekiplerimiz talepte bulunan vatandaşlarımıza saç ve tırnak bakımlarını yapıyorlar. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de oldukça sevindiriyor. Projemiz önümüzdeki süreçte de artarak devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.