Kurtuluş Coşkusu Gençlik Korosu Konseriyle Yeniceköy'e Taşındı

03.09.2026 - 19:43, Güncelleme: 03.09.2026 - 19:43
 

Kurtuluş Coşkusu Gençlik Korosu Konseriyle Yeniceköy'e Taşındı

İnegöl Belediyesi tarafından şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı etkinlikleri kapsamında Yeniceköy Mahallesi’nde düzenlenen konserde, İnegöl Belediyesi Gençlik Korosu seslendirdiği eserlerle vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı, İnegöl Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yeniceköy Mahallesi’nde anlamlı bir konser programı gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede, İnegöl Belediyesi Gençlik Korosu sahne aldı. Şef Rıdvan Sayın’ın yönetimindeki gençlik korosu, birbirinden güzel şarkıları İnegöllüler için seslendirdi. Koro eserlerinin yanı sıra solistler tarafından solo olarak seslendirilen eserler de geceye renk kattı. Kurtuluş coşkusunun müzikle bütünleştiği programda vatandaşlar şarkılara zaman zaman eşlik ederek konserin coşkusuna ortak oldu. Vatandaşların yoğun katılımıyla adeta bir bayram havasında gerçekleşen konseri, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ateş de takip etti. Program sonunda İnegöl Belediyesi Gençlik Korosu ve Şef Rıdvan Sayın, performansları dolayısıyla vatandaşlardan büyük alkış aldı.     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İnegöl Belediyesi tarafından şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı etkinlikleri kapsamında Yeniceköy Mahallesi’nde düzenlenen konserde, İnegöl Belediyesi Gençlik Korosu seslendirdiği eserlerle vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı, İnegöl Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yeniceköy Mahallesi’nde anlamlı bir konser programı gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede, İnegöl Belediyesi Gençlik Korosu sahne aldı. Şef Rıdvan Sayın’ın yönetimindeki gençlik korosu, birbirinden güzel şarkıları İnegöllüler için seslendirdi. Koro eserlerinin yanı sıra solistler tarafından solo olarak seslendirilen eserler de geceye renk kattı.

Kurtuluş coşkusunun müzikle bütünleştiği programda vatandaşlar şarkılara zaman zaman eşlik ederek konserin coşkusuna ortak oldu. Vatandaşların yoğun katılımıyla adeta bir bayram havasında gerçekleşen konseri, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ateş de takip etti. Program sonunda İnegöl Belediyesi Gençlik Korosu ve Şef Rıdvan Sayın, performansları dolayısıyla vatandaşlardan büyük alkış aldı.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat