Konya'da Sosyal İnovasyon Ajansı’ndan 'Etki İş Birliği Forumu'

18.12.2025 - 17:04, Güncelleme: 18.12.2025 - 17:04
 

Konya'da Sosyal İnovasyon Ajansı’ndan 'Etki İş Birliği Forumu'

Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı yürütücülüğünde “Etki İş Birliği Forumu” düzenlendi. Program ile; sosyal, çevresel ve ekonomik etki alanında çalışan kurumlar bir araya geldi.KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı (SİA) yürütücülüğünde “Etki İş Birliği Forumu” düzenlendi. SİA Meram Yerleşkesinde düzenlenen forum ile; sosyal, çevresel ve ekonomik etki alanında çalışan kurumlar bir araya geldi. Etki ekosistemine katkı sağlama amacıyla tasarlanan program kapsamında; üniversiteler, girişimler, belediyeler, vakıflar, dernekler ve kalkınma alanında çalışan kurumlar bir araya geldi. SİA’nın proje ve faaliyetlerinin tanıtıldığı açılış sunumlarıyla başlayan program, etki alanında çalışan uzman isimlerin sunumlarıyla devam etti. Bunun yanı sıra SİA’nın desteğiyle hazırlanan “Sosyal Etki Değerlendirmesi İçin Bir Rehber” başlıklı yayın için kitap galası gerçekleştirildi. Ortak etki alanlarının odağa alınmasına yönelik oturumların düzenlendiği programın devamında, kurumların iş birliklerini kurgulayacakları “Yenilik Hatırına: Kartvizit mi Kaldı?” network etkinliği gerçekleştirildi. Etki üreten kurumların ve bu alanda çalışan uzman isimlerinin bir araya geldiği programla, ortak etki alanları keşfedildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı yürütücülüğünde “Etki İş Birliği Forumu” düzenlendi. Program ile; sosyal, çevresel ve ekonomik etki alanında çalışan kurumlar bir araya geldi.

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı (SİA) yürütücülüğünde “Etki İş Birliği Forumu” düzenlendi.

SİA Meram Yerleşkesinde düzenlenen forum ile; sosyal, çevresel ve ekonomik etki alanında çalışan kurumlar bir araya geldi.

Etki ekosistemine katkı sağlama amacıyla tasarlanan program kapsamında; üniversiteler, girişimler, belediyeler, vakıflar, dernekler ve kalkınma alanında çalışan kurumlar bir araya geldi.

SİA’nın proje ve faaliyetlerinin tanıtıldığı açılış sunumlarıyla başlayan program, etki alanında çalışan uzman isimlerin sunumlarıyla devam etti. Bunun yanı sıra SİA’nın desteğiyle hazırlanan “Sosyal Etki Değerlendirmesi İçin Bir Rehber” başlıklı yayın için kitap galası gerçekleştirildi.

Ortak etki alanlarının odağa alınmasına yönelik oturumların düzenlendiği programın devamında, kurumların iş birliklerini kurgulayacakları “Yenilik Hatırına: Kartvizit mi Kaldı?” network etkinliği gerçekleştirildi.

Etki üreten kurumların ve bu alanda çalışan uzman isimlerinin bir araya geldiği programla, ortak etki alanları keşfedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.