Giresun'da çocuklar hem eğlendi hem öğrendi

03.08.2026 - 18:11, Güncelleme: 03.08.2026 - 18:11
 

Giresun'da çocuklar hem eğlendi hem öğrendi

Giresun Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Akademileri’nde düzenlenen Yaz Okulu programı sona erdi.GİRESUN (İGFA) - Giresun'da Kumyalı, Teyyaredüzü, Aksu ve Çıtlakkale Çocuk Akademileri’nde bir ay boyunca ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitim etkinliklerine katılan çocuklar, yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirdi. Yaz tatilinde çocukların boş vakitlerini verimli değerlendirmelerini amaçlayan Çocuk Akademileri, sanat, spor, bilim ve kültür alanlarında düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sundu. Eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmaları, interaktif oyunlar ve yaratıcı projeler sayesinde çocuklar hem keyifli vakit geçirdi hem de yeni beceriler kazandı. Yaz Okulu’nun tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Çocuk Akademileri’nin çocukların gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Çocuklarımız eğleniyor, öğreniyorlar, gönüllerince vakit geçiriyorlar. Çocuk Akademilerimizde geleceğimizin teminatı çocuklarımız boş vakitlerini gayet güzel değerlendiriyor. Buranın faaliyete geçmesinde emeği olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Giresun Belediyesi yetkilileri, Çocuk Akademileri’nin okulların açılmasıyla birlikte eylül ayından itibaren yeniden faaliyetlerine başlayacağını bildirdi.

Giresun Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Akademileri’nde düzenlenen Yaz Okulu programı sona erdi.

GİRESUN (İGFA) - Giresun'da Kumyalı, Teyyaredüzü, Aksu ve Çıtlakkale Çocuk Akademileri’nde bir ay boyunca ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitim etkinliklerine katılan çocuklar, yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirdi.

Yaz tatilinde çocukların boş vakitlerini verimli değerlendirmelerini amaçlayan Çocuk Akademileri, sanat, spor, bilim ve kültür alanlarında düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sundu.

Eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmaları, interaktif oyunlar ve yaratıcı projeler sayesinde çocuklar hem keyifli vakit geçirdi hem de yeni beceriler kazandı.

Yaz Okulu’nun tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Çocuk Akademileri’nin çocukların gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Çocuklarımız eğleniyor, öğreniyorlar, gönüllerince vakit geçiriyorlar. Çocuk Akademilerimizde geleceğimizin teminatı çocuklarımız boş vakitlerini gayet güzel değerlendiriyor. Buranın faaliyete geçmesinde emeği olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Giresun Belediyesi yetkilileri, Çocuk Akademileri’nin okulların açılmasıyla birlikte eylül ayından itibaren yeniden faaliyetlerine başlayacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat