Giresun'da Aydınlar Mahallesi ilk parkına kavuşuyor
Giresun'da Aydınlar Mahallesi ilk parkına kavuşuyor
Giresun Belediyesi, şehir genelinde yeşil alanları artırmak ve vatandaşların sosyal yaşamına katkı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, 2009 yılında mahalle statüsüne kavuşan Aydınlar Mahallesi’nde ilk parkın yapımına başlandı.
GİRESUN (İGFA) - Mahalle sakinlerinin uzun süredir ihtiyaç duyduğu park projesi, çocuklara güvenli bir oyun alanı, yetişkinlere ise dinlenebilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanı sunacak.
ÇOCUKLAR İÇİN OYUN, VATANDAŞLAR İÇİN DİNLENME ALANI
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışmalarına başlanan park projesi kapsamında çocuk oyun grupları, spor aletleri, oturma bankları, kamelya ve çeşitli peyzaj düzenlemeleri yer alacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Aydınlar Mahallesi sakinleri aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri yeni bir sosyal alana kavuşacak.
Mahallede ilk olma özelliği taşıyan park çalışması, uzun süredir bu yönde beklentisi bulunan vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.
BAŞKAN FUAT KÖSE: “İHTİYAÇ DUYULAN HER BÖLGEDE YENİ PARKLAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kentte yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla çalıştıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Şehrimizin her mahallesinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeterek hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Aydınlar Mahallemizde de uzun süredir ihtiyaç duyulan bir parkı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, ailelerimizin bir araya gelerek güzel vakit geçirebileceği alanları artırmayı önemsiyoruz. Yeşil alanları ve sosyal yaşam alanlarını çoğaltmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhtiyaç duyulan bölgelerde yeni parklar yapmaya devam edeceğiz. Amacımız, her mahallemizde vatandaşlarımızın nefes alabileceği, çocuklarımızın yüzünü güldürecek alanlar oluşturmak”
MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Aydınlar Mahallesi sakinleri ise mahallelerinde ilk kez bir park yapılacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, çocukların oyun oynayabileceği ve ailelerin birlikte vakit geçirebileceği bir alanın kazandırılmasından dolayı Belediye Başkanı Fuat Köse ve belediye ekiplerine teşekkür etti. Mahalle sakinleri, ilerleyen süreçte mahalledeki park ve yeşil alanların sayısının artırılmasını da temenni etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


