Bursa Büyükşehir’de ‘Başkanlık Kupası’ heyecanı başlıyor

21.05.2026 - 15:03, Güncelleme: 21.05.2026 - 15:03
 

Bursa Büyükşehir’de ‘Başkanlık Kupası’ heyecanı başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği ’10. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’ öncesinde kura heyecanı yaşandıBURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği ’10. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’ öncesinde kura heyecanı yaşandı. 67 erkek ve 2 kadın takımı olmak üzere toplam 69 takımın mücadele edeceği turnuvada, 1035 Büyükşehir Belediyesi personeli şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek. Bursa’da birçok alanda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, personelin motivasyonunu artırmak amacıyla sosyal faaliyetlerine de devam ediyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Gençlik Kulübü koordinasyonunda 10. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’ düzenliyor. 1 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan turnuvanın kura çekimi ise Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Takım kaptanlarının katıldığı kurada, personel arasında büyük heyecan yaşandı. Birlik ruhunu güçlendirecek turnuvada, 2’si kadın olmak üzere toplam 67 takım ve 1035 personel kıyasıya mücadele edecek. Atıcılar Spor Tesisi’nde gerçekleşecek olan müsabakalar sonucunda final maçlarıyla kupalar sahiplerini bulacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği ’10. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’ öncesinde kura heyecanı yaşandı

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği ’10. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’ öncesinde kura heyecanı yaşandı.

67 erkek ve 2 kadın takımı olmak üzere toplam 69 takımın mücadele edeceği turnuvada, 1035 Büyükşehir Belediyesi personeli şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek.

Bursa’da birçok alanda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, personelin motivasyonunu artırmak amacıyla sosyal faaliyetlerine de devam ediyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Gençlik Kulübü koordinasyonunda 10. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’ düzenliyor.

1 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan turnuvanın kura çekimi ise Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Takım kaptanlarının katıldığı kurada, personel arasında büyük heyecan yaşandı. Birlik ruhunu güçlendirecek turnuvada, 2’si kadın olmak üzere toplam 67 takım ve 1035 personel kıyasıya mücadele edecek.

Atıcılar Spor Tesisi’nde gerçekleşecek olan müsabakalar sonucunda final maçlarıyla kupalar sahiplerini bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.