Başkan Kınay "Her Emeğiniz Karabağlar'a Değer Katıyor"

18.03.2026 - 20:18, Güncelleme: 18.03.2026 - 20:18
 

Başkan Kınay "Her Emeğiniz Karabağlar'a Değer Katıyor"

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, bayram öncesi belediyede görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Bayramların, bağlılık ve dayanışmayı hatırlamak için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Kınay, “Her birinizin emeği, Karabağlar’ı daha güzel ve yaşanabilir bir yer hâline getiriyor. Sizlerle gurur duyuyorum ve hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Çocuk Oyun Akademilerinde Bayram Sevinci Güne, çocukların güvenli ve nitelikli ortamlarda gelişimini desteklemek amacıyla kurulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Çocuk Oyun Akademilerini ziyaret ederek başlayan Kınay, Günaltay, Esendere, Ali Fuat Erden ve Özgür Çocuk Oyun Akademilerini tek tek gezdi. Çocuklar, Başkan’ı görünce büyük bir sevinç yaşadı. Kınay, onlarla oyun oynadı, aileleriyle sohbet etti ve bayramlarını kutladı. Ayrıca miniklere küçük sürpriz hediyeler dağıttı. Şantiye ve Müdürlüklerde Çalışanlarla Bayramlaşma Başkan Kınay, daha sonra Uzundere Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Gediz Şantiye Tesislerini ziyaret etti. Sendika temsilcilerinin de bulunduğu buluşmalarda çalışanlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Ziyaretlerde konuşan Kınay, zor zamanlardan geçtiğimizi hatırlatarak, “Zor zamanlardan geçiyoruz. Ancak birbirimize sıkı sıkıya tutunarak, el ele vererek bu sürecin üstesinden geleceğiz. Değişim sancılıdır ama gereklidir. Tünelin ucundaki ışık büyüyene kadar birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi. Çalışanların emeğinin Karabağlar’ı daha güzel ve yaşanabilir bir hale bir yer haline getirdiğini belirten Başkan Kınay “Birlikte üretmek, paylaşmak ve destek olmak sadece bugünü değil, geleceğimizi de şekillendiriyor. Bu bayram, hepimizin birbirine olan bağlılığını ve dayanışmasını hatırlaması için bir fırsattır. Sizlerle gurur duyuyorum ve hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. Ziyaretlerini Belediye Ana Hizmet Binası’nda yer alan müdürlüklerde tamamlayan Başkan Kınay, belediye personeline bayram mesajını ileterek emekleri için teşekkür etti.     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, bayram öncesi belediyede görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Bayramların, bağlılık ve dayanışmayı hatırlamak için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Kınay, “Her birinizin emeği, Karabağlar’ı daha güzel ve yaşanabilir bir yer hâline getiriyor. Sizlerle gurur duyuyorum ve hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Çocuk Oyun Akademilerinde Bayram Sevinci

Güne, çocukların güvenli ve nitelikli ortamlarda gelişimini desteklemek amacıyla kurulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Çocuk Oyun Akademilerini ziyaret ederek başlayan Kınay, Günaltay, Esendere, Ali Fuat Erden ve Özgür Çocuk Oyun Akademilerini tek tek gezdi.

Çocuklar, Başkan’ı görünce büyük bir sevinç yaşadı. Kınay, onlarla oyun oynadı, aileleriyle sohbet etti ve bayramlarını kutladı. Ayrıca miniklere küçük sürpriz hediyeler dağıttı.

Şantiye ve Müdürlüklerde Çalışanlarla Bayramlaşma

Başkan Kınay, daha sonra Uzundere Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Gediz Şantiye Tesislerini ziyaret etti. Sendika temsilcilerinin de bulunduğu buluşmalarda çalışanlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerde konuşan Kınay, zor zamanlardan geçtiğimizi hatırlatarak, “Zor zamanlardan geçiyoruz. Ancak birbirimize sıkı sıkıya tutunarak, el ele vererek bu sürecin üstesinden geleceğiz. Değişim sancılıdır ama gereklidir. Tünelin ucundaki ışık büyüyene kadar birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çalışanların emeğinin Karabağlar’ı daha güzel ve yaşanabilir bir hale bir yer haline getirdiğini belirten Başkan Kınay “Birlikte üretmek, paylaşmak ve destek olmak sadece bugünü değil, geleceğimizi de şekillendiriyor. Bu bayram, hepimizin birbirine olan bağlılığını ve dayanışmasını hatırlaması için bir fırsattır. Sizlerle gurur duyuyorum ve hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Ziyaretlerini Belediye Ana Hizmet Binası’nda yer alan müdürlüklerde tamamlayan Başkan Kınay, belediye personeline bayram mesajını ileterek emekleri için teşekkür etti.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.