Başkan Çerçioğlu'nun Projeleriyle Söke'de Kaynak Suyu Hatları Yenileniyor

28.09.2026 - 17:32, Güncelleme: 28.09.2026 - 17:32
 

Başkan Çerçioğlu'nun Projeleriyle Söke'de Kaynak Suyu Hatları Yenileniyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalarıyla Aydın’a kazandırılan altyapı yatırımları kentin dört bir yanında sürüyor. Planlı şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında, ASKİ tarafından Söke ilçesi Sazlı Mahallesi’nde kaynak suyu hattı yenileme çalışması başlatıldı. 7 milyon 800 bin Türk Lirası yatırım bedelli çalışma ile Sazlı Mahallesi’nden başlayarak bölgede birçok noktaya ulaşan hat yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgenin altyapısı daha da güçlenmiş haliyle vatandaşların hizmetine sunulacak. Tüm ilçelerde çalışmalarının devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kentimizin dört bir yanında olduğu gibi Söke’de de altyapı yatırımlarımıza, Söke Belediye Başkanımız Mustafa İberya Arıkan ile güç birliği içerisinde, hız kesmeden devam ediyoruz. Çalışmalarımızı hemşehrilerimizle buluşturuyor, projelerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz. 17 ilçemizin tamamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın” ifadelerini kullandı.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalarıyla Aydın’a kazandırılan altyapı yatırımları kentin dört bir yanında sürüyor.

Planlı şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında, ASKİ tarafından Söke ilçesi Sazlı Mahallesi’nde kaynak suyu hattı yenileme çalışması başlatıldı. 7 milyon 800 bin Türk Lirası yatırım bedelli çalışma ile Sazlı Mahallesi’nden başlayarak bölgede birçok noktaya ulaşan hat yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgenin altyapısı daha da güçlenmiş haliyle vatandaşların hizmetine sunulacak.

Tüm ilçelerde çalışmalarının devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kentimizin dört bir yanında olduğu gibi Söke’de de altyapı yatırımlarımıza, Söke Belediye Başkanımız Mustafa İberya Arıkan ile güç birliği içerisinde, hız kesmeden devam ediyoruz. Çalışmalarımızı hemşehrilerimizle buluşturuyor, projelerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz. 17 ilçemizin tamamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.