Başkan Altay: “Ailenin Bütün Fertleriyle Birlikte Herkesi Konya Gastronomi Festivali'ne Bekliyoruz"

05.09.2026 - 14:25, Güncelleme: 05.09.2026 - 14:25
 

Başkan Altay: “Ailenin Bütün Fertleriyle Birlikte Herkesi Konya Gastronomi Festivali'ne Bekliyoruz"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’dan ve Konya dışından yoğun katılımla devam eden 4. Konya GastroFest’te vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Başkan Altay, etkinliğin büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Ailenin bütün fertleriyle birlikte herkesi bu güzel etkinliğe, Konya Gastronomi Festivali’ne bekliyoruz” dedi.  Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Konya Gastronomi Festivali (GastroFest) Konya’dan ve Konya dışından gastronomi meraklılarının yoğun katılımıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kalehan Ecdat Bahçesi’nde gerçekleştirilen festivalin etkinlik alanını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.  Festival alanında ziyaretçileri ve esnafı selamlayan Başkan Altay, “4. Konya Gastronomi Festivalimiz bu yıl da yine yoğun bir katılımla devam ediyor. Şu ana kadar gelmeyenleri Pazar akşam saat 23.00’e kadar Ecdat Bahçesi’ndeki Gastronomi Festivalimize davet ediyorum. Konya'nın gastronomisini ve güzelliklerini anlatmak için buradayız. Ailenin bütün fertleriyle birlikte herkesi bu güzel etkinliğe, Konya Gastronomi Festivali’ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı. VATANDAŞLAR VE ESNAF FESTİVALDEN MEMNUN Gastronomi festivaline Konya’dan ve şehir dışından katılan vatandaşlar da etkinlikle ilgili duydukları memnuniyeti ifade etti. Konya mutfak kültürünün zenginliğine dikkat çekerek festivali çok beğendiklerini kaydeden gastronomi meraklıları, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Altay’a teşekkür etti. Etkinlik alanında stant açan esnaflar da gösterilen ilgiliden ve satışlardan memnun olduklarını belirtti. Festival kapsamında Kalehan Ecdat Bahçesi’ne 170 stant kuruldu. Stantlarda Konya’nın yöresel lezzetleri, geleneksel ürünleri ve gastronomi kültürünü yansıtan çeşitli ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Festival programında ayrıca; ünlü şeflerin workshopları, gastronomi söyleşileri, yemek ve tadım etkinlikleri, çocuklara yönelik etkinlikler, konserler ve dans gösterileri büyük ilgi görüyor. Bu yıl 300 binden fazla misafir ağırlaması beklenen 4. Konya GastroFest, 6 Ekim Pazar günü saat 23.00’a kadar ziyaret edilebilecek.     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’dan ve Konya dışından yoğun katılımla devam eden 4. Konya GastroFest’te vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Başkan Altay, etkinliğin büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Ailenin bütün fertleriyle birlikte herkesi bu güzel etkinliğe, Konya Gastronomi Festivali’ne bekliyoruz” dedi. 

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Konya Gastronomi Festivali (GastroFest) Konya’dan ve Konya dışından gastronomi meraklılarının yoğun katılımıyla devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kalehan Ecdat Bahçesi’nde gerçekleştirilen festivalin etkinlik alanını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Festival alanında ziyaretçileri ve esnafı selamlayan Başkan Altay, “4. Konya Gastronomi Festivalimiz bu yıl da yine yoğun bir katılımla devam ediyor. Şu ana kadar gelmeyenleri Pazar akşam saat 23.00’e kadar Ecdat Bahçesi’ndeki Gastronomi Festivalimize davet ediyorum. Konya'nın gastronomisini ve güzelliklerini anlatmak için buradayız. Ailenin bütün fertleriyle birlikte herkesi bu güzel etkinliğe, Konya Gastronomi Festivali’ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR VE ESNAF FESTİVALDEN MEMNUN

Gastronomi festivaline Konya’dan ve şehir dışından katılan vatandaşlar da etkinlikle ilgili duydukları memnuniyeti ifade etti. Konya mutfak kültürünün zenginliğine dikkat çekerek festivali çok beğendiklerini kaydeden gastronomi meraklıları, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Altay’a teşekkür etti.

Etkinlik alanında stant açan esnaflar da gösterilen ilgiliden ve satışlardan memnun olduklarını belirtti.

Festival kapsamında Kalehan Ecdat Bahçesi’ne 170 stant kuruldu. Stantlarda Konya’nın yöresel lezzetleri, geleneksel ürünleri ve gastronomi kültürünü yansıtan çeşitli ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Festival programında ayrıca; ünlü şeflerin workshopları, gastronomi söyleşileri, yemek ve tadım etkinlikleri, çocuklara yönelik etkinlikler, konserler ve dans gösterileri büyük ilgi görüyor.

Bu yıl 300 binden fazla misafir ağırlaması beklenen 4. Konya GastroFest, 6 Ekim Pazar günü saat 23.00’a kadar ziyaret edilebilecek.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat