Balıkesir’de Başka Akın, öğrencileri belediyede ağırladı

19.02.2026 - 17:55, Güncelleme: 19.02.2026 - 17:55
 

Balıkesir’de Başka Akın, öğrencileri belediyede ağırladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Belediye Meclis Salonu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların Balıkesir’e dair isteklerini soran Akın, kendisinden talep edilen her konuyu tek tek not alarak takibi bizzat kendisinin yapacağının sözünü verdi.BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu, Fevzi Çakmak İlkokulu ve Kadriye Kemal Gürel İlkokulu’nun 2. sınıf öğrencilerini Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı. Akın, kendisini ziyaret eden öğrencilerle Meclis Salonu’nda bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Akın, çocuklara Balıkesir’in ve ülkenin geleceğini onların şekillendireceğini söyledi. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Akın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değere vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk dünyada çocuklara bayram armağan eden tek liderdir. Atatürk TBMM’nin kurulduğu gün olan 23 Nisan’ı sizlere armağan etti, çünkü Cumhuriyetimizi, ülkemizi ve bugün misafir olduğunuz gibi meclislerimizi sizlere emanet etmek istedi. Onun bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Sizler bugün okul sıralarında oturuyorsunuz, yarın Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin Meclisi gibi yerlerde oturarak ülkemizi yönetecek ve temsil edeceksiniz." dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Belediye Meclis Salonu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların Balıkesir’e dair isteklerini soran Akın, kendisinden talep edilen her konuyu tek tek not alarak takibi bizzat kendisinin yapacağının sözünü verdi.

BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu, Fevzi Çakmak İlkokulu ve Kadriye Kemal Gürel İlkokulu’nun 2. sınıf öğrencilerini Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı.

Akın, kendisini ziyaret eden öğrencilerle Meclis Salonu’nda bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Akın, çocuklara Balıkesir’in ve ülkenin geleceğini onların şekillendireceğini söyledi.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Akın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değere vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk dünyada çocuklara bayram armağan eden tek liderdir. Atatürk TBMM’nin kurulduğu gün olan 23 Nisan’ı sizlere armağan etti, çünkü Cumhuriyetimizi, ülkemizi ve bugün misafir olduğunuz gibi meclislerimizi sizlere emanet etmek istedi. Onun bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Sizler bugün okul sıralarında oturuyorsunuz, yarın Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin Meclisi gibi yerlerde oturarak ülkemizi yönetecek ve temsil edeceksiniz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara