Metro'da Evka 3–Narlıdere arası 20.00'den sonra kesintisiz ulaşım

10.01.2025 - 14:10, Güncelleme: 10.01.2025 - 14:10
 

Metro'da Evka 3–Narlıdere arası 20.00'den sonra kesintisiz ulaşım

İzmir Büyükşehir Belediyesi yolcu yoğunluğunu dikkate alarak İzmir Metrosu’nun sefer programında değişikliğe gitti. Metro trenleri, bugünden itibaren haftanın her günü saat 20.00’den sonra Evka 3-Narlıdere Kaymakamlık istasyonları arasında kesintisiz çalışacak. Trenler daha önce, bir seferde Fahrettin Altay’da, bir seferde Narlıdere Kaymakamlık’ta son durak yapıyordu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Evka 3-Narlıdere Metro hattında yolcuların talepleri doğrultusunda ulaşımı kolaylaştıracak düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Kısa süre önce 15 dakikalık sefer aralığını 8 dakikaya düşüren Büyükşehir Belediyesi, yeni bir karar daha aldı. Bugün başlıyor Metro trenleri, bugünden itibaren haftanın her günü saat 20.00’den sonra Evka 3-Narlıdere Kaymakamlık istasyonları arasında kesintisiz çalışacak. Trenler daha önce, iki seferde bir Narlıdere Kaymakamlık'ta son durak yapıyordu. Haftanın her günü 20.00’den önceki programda ise trenler yine iki seferde bir Narlıdere Kaymakamlık’ta son durak yapacak. 27 kilometrelik kesintisiz raylı ulaşım Evka-3'ten başlayıp Fahrettin Altay'da sona eren mevcut hattın devamı olan Narlıdere hattında sırasıyla Balçova, Çağdaş, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Narlıdere, Şehitlik ve Narlıdere Kaymakamlık istasyonları yer alıyor. İzmir’in kuzeyindeki Bornova ile güneyindeki Narlıdere arasında toplam 27 kilometrelik kesintisiz raylı ulaşım hizmeti sağlanıyor. İki uç arasında karayolu uzunluğu ise yaklaşık 47 kilometreyi buluyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İzmir Büyükşehir Belediyesi yolcu yoğunluğunu dikkate alarak İzmir Metrosu’nun sefer programında değişikliğe gitti. Metro trenleri, bugünden itibaren haftanın her günü saat 20.00’den sonra Evka 3-Narlıdere Kaymakamlık istasyonları arasında kesintisiz çalışacak. Trenler daha önce, bir seferde Fahrettin Altay’da, bir seferde Narlıdere Kaymakamlık’ta son durak yapıyordu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Evka 3-Narlıdere Metro hattında yolcuların talepleri doğrultusunda ulaşımı kolaylaştıracak düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Kısa süre önce 15 dakikalık sefer aralığını 8 dakikaya düşüren Büyükşehir Belediyesi, yeni bir karar daha aldı.

Bugün başlıyor
Metro trenleri, bugünden itibaren haftanın her günü saat 20.00’den sonra Evka 3-Narlıdere Kaymakamlık istasyonları arasında kesintisiz çalışacak. Trenler daha önce, iki seferde bir Narlıdere Kaymakamlık'ta son durak yapıyordu. Haftanın her günü 20.00’den önceki programda ise trenler yine iki seferde bir Narlıdere Kaymakamlık’ta son durak yapacak.

27 kilometrelik kesintisiz raylı ulaşım
Evka-3'ten başlayıp Fahrettin Altay'da sona eren mevcut hattın devamı olan Narlıdere hattında sırasıyla Balçova, Çağdaş, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Narlıdere, Şehitlik ve Narlıdere Kaymakamlık istasyonları yer alıyor. İzmir’in kuzeyindeki Bornova ile güneyindeki Narlıdere arasında toplam 27 kilometrelik kesintisiz raylı ulaşım hizmeti sağlanıyor. İki uç arasında karayolu uzunluğu ise yaklaşık 47 kilometreyi buluyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hurnethaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.